Verzenden

Wij streven ernaar je bestelling zo snel mogelijk te versturen. Wij werken hiervoor samen met een gerenommeerde partner: PostNL. Hierdoor is je bestelling ook onderweg altijd in veilige handen.

Retourneren

Niet tevreden met je aankoop? Geen probleem. Onze artikelen (uitsluitend niet gepersonaliseerde artikelen) kunnen binnen 14 dagen na aankoop eenvoudig en kosteloos per briefpost geretourneerd worden naar het onderstaande adres:

Coverlab
Darwinstraat 16
1433 BV
Kudelstaart
Nederland

Elk artikel dient daarbij in de oorspronkelijke staat en zonder gebruiksgesporen verstuurd te worden. Vergeet bij de retourzending tevens niet je gegevens mee te sturen zodat wij je aanvraag zo snel mogelijk kunnen afhandelen. Heb je onverhoopt toch nog vragen over je retourzending? Stuur ons dan eenvoudig een mailbericht naar hello@coverlab.nl

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel betalen wij ook. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Coverlab geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

meer coverlab

privacy & cookies

werken bij Coverlab

wil je niets missen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital security, nieuwe producten en de laatste aanbiedingen.

wil je ons volgen?

Scroll naar top