Veilig betalen

Bij Coverlab zijn je betalingen in veilige handen. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven zoals PayPro en Mollie om transacties op een correcte en veilige wijze te verwerken. Beide bedrijven maken gebruik van de geavanceerde beveiligingstechnieken en worden 24 uur in de gaten gehouden door professionals.

Alle data die Mollie verwerkt, wordt gegarandeerd opgeslagen op Nederlandse servers. Deze servers staan in extreem beveiligde datacentra, onder toezicht van hun gespecialiseerde NOC-team. Mollie voldoet aan alle Richtsnoeren voor de veiligheid van internetbetalingen, opgesteld door de Europese Bankautoriteit. Ook hebben zij permanent toezicht van De Nederlandsche Bank. Mollie is volledig PCI-DSS level 1 gecertificeerd, dit laat het niveau zien van de beveiliging die zij hanteren voor de gegevens van klanten en consumenten.

Ook maken wij gebruik van een SSL verbinding. Hierdoor worden je, op de website ingevulde, gegevens versleuteld verzonden. Deze beveiligingsmaatregel is op onze website te herkennen aan het slotje dat linksboven in de adresbalk staat weergegeven. Daarnaast begint de url met https waarbij de laatste letter staat voor ‘security’.

Bovenal moet je betaling bij ons eenvoudig en soepel verlopen. Wij maken gebruik van verschillende betaalmethoden (iDeal, Paypall, Bancontact en zelfs Bitcoin) waardoor er altijd wel eentje voor je tussen zit. Mocht je onverhoopt toch nog problemen, opmerkingen of vragen hebben? Stuur dan een bericht naar hello@coverlab.nl

meer coverlab

privacy & cookies

werken bij Coverlab

wil je niets missen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital security, nieuwe producten en de laatste aanbiedingen.

wil je ons volgen?

Scroll naar top