Hoe kunnen wij je helpen?

Ons doel is om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Om hiervoor te zorgen hebben wij verschillende contactalternatieven op deze pagina. Kies jouw favoriete contactkanaal en krijg je vraag zo snel mogelijk beantwoord!

Snel antwoord, korte vraag?

Snel antwoord, lange vraag?

Nog sneller antwoord?

Veelgestelde vragen hebben wij hiernaast samengevat. Mocht je vraag er niet bijstaan of wil je meer weten over onze producten, verzending, of zakelijke oplossingen neem dan snel en eenvoudig contact met ons op!

Ja, de covers worden gratis per briefpost verzonden. Elke cover is bevestigd op een kaartje inclusief instructie hoe de cover op je apparaat kan worden bevestigd. 

De gemiddelde levertijd van dit product bedraagt ongeveer 1 werkdagen. De verzending is uiteraard gratis.

Binnen 14 dagen kan je de webcamcover retour zenden zonder opgaaf van reden. 

Maak het oppervlak van de camera goed schoon! Plaats de cover over de camera maar niet voor de flitser en sensor. Druk 15 seconden goed aan. Klaar!  Pluspunt: mocht je de camera wél willen gebruiken, veeg dan gemakkelijk het schuifje opzij! 

Webcamcovers van Coverlab zijn geschikt voor bijna alle selfie camera’s van een laptop, tablet en smartphone. Van zowel een Samsung tot iPhone, Apple Macbook tot een ACER. 

Ja, bij Coverlab kunt u tot 5.000 covers bestellen. Stuur ons een mail voor meer informatie.

Een extra dienst van Coverlab is het maken van een gepersonaliseerde covercard. Het enige wat je hoeft te doen is het doorsturen van de logo’s en huisstijl én laten weten wat voor tekst je op de card wilt!

Onze covers hebben een slechts een lengte van 12.5mm, een breedte van 7mm en zijn 1mm dik. Hierdoor sluit je laptop gemakkelijk zonder dat je door hebt dat er een cover op zit.