Hoe kunnen wij je helpen?

Ons doel is om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Om hiervoor te zorgen hebben wij verschillende contactalternatieven op deze pagina. Kies jouw favoriete contactkanaal en krijg je vraag zo snel mogelijk beantwoord!

Snel antwoord, korte vraag?

Snel antwoord, lange vraag?

Nog sneller antwoord?

Veelgestelde vragen hebben wij hiernaast samengevat. Mocht je vraag er niet bijstaan of wil je meer weten over onze producten, verzending, of zakelijke oplossingen neem dan snel en eenvoudig contact met ons op: hello@coverlab.nl

Bedrijfsgegevens:

Coverlab Digital Security
Darwinstraat 16
1433 BV Kudelstaart
(geen bezoekadres)

T +316 20 731 179
(Telefonisch contact? Mail of facebook chat voor een bel afspraak om het snelst geholpen te worden)

KVK 65631889
BTW NL856195339B01

Ja, elke bestelling wordt gratis per briefpost verzonden in Nederland. Van onze Belgische klanten vragen wij een kleine vergoeding van €0,95. 

De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 1-2 werkdagen. De verzending is uiteraard gratis in Nederland. België: 1 – 3 werkdagen. 

Binnen 14 dagen kan je kosteloos je bestelling retour zenden zonder opgaaf van reden. 

Maak het oppervlak van de camera goed schoon! Plaats de cover over de camera maar niet voor de flitser en sensor. Druk 15 seconden goed aan. Klaar!  Pluspunt: mocht je de camera wél willen gebruiken, veeg dan gemakkelijk het schuifje opzij! 

Webcam covers van Coverlab zijn geschikt voor bijna alle selfie camera’s van een laptop, tablet en smartphone. Van zowel een Samsung tot iPhone, Apple Macbook tot een ACER. 

Ja, bij Coverlab kan je ook grote hoeveelheden covers en sleeves bestellen. Meer weten? Stuur ons een mailtje naar hello@coverlab.nl

Een extra dienst van Coverlab is het maken van een gepersonaliseerde Covercard. Het enige wat je hoeft te doen is het doorsturen van de logo’s en huisstijl én laten weten wat voor tekst je op de card wilt!

Onze covers hebben slechts een lengte van 12.5mm, een breedte van 7mm en zijn 1mm dik. Hierdoor sluit je laptop gemakkelijk zonder dat je door hebt dat er een cover op zit. 

meer coverlab

werken bij Coverlab

wil je niets missen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital security, nieuwe producten en de laatste aanbiedingen.

wil je ons volgen?