No products in the cart.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ons doel is om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden. Stel je vraag en krijg altijd binnen 3 uur een antwoord.

Nog sneller antwoord?

Veelgestelde vragen hebben wij hiernaast samengevat. Mocht je vraag er niet bijstaan of wil je meer weten over onze producten, verzending, of zakelijke oplossingen neem dan snel en eenvoudig contact met ons op.

Bedrijfsgegevens:

Coverlab Digital Security
Darwinstraat 16
1433 BV Kudelstaart
(geen bezoekadres)

KVK 65631889
BTW NL856195339B01

Ja, elke bestelling in onze particuliere webshop wordt gratis per briefpost verzonden in Nederland. Van onze Belgische klanten vragen wij een kleine vergoeding van €0,95. Voor bedrukte webcam covers is de zending binnen Europa gratis.

De gemiddelde levertijd van elke bestelling in onze particuliere webshop bedraagt 1-2 werkdagen (Nederland) en 1-3 werkdagen (België). Onze bedrukte webcam covers hebben een een levertijd van ongeveer 2 weken.

Bestellingen in onze particuliere webshop kunnen binnen 14 dagen kosteloos worden retour gezonden zonder opgaaf van reden. Daarbij dient het product in ongebruikte staat, zonder schade en met toebehoren door ons in ontvangst te zijn genomen. Contact voor meer informatie onze klantenservice (hello@coverlab.nl). Wij helpen je graag.

Maak het oppervlak van de camera goed schoon! Plaats de cover over de selfie camera maar niet voor de flitser en sensor. Druk 15 seconden goed aan. Klaar!  Pluspunt: mocht je de camera wél willen gebruiken, veeg dan gemakkelijk het schuifje opzij! 

Onze webcam covers zijn speciaal ontworpen voor het gebruik op een desktop, laptop en tablet en passen nagenoeg op elk merk. Handig!

Ja, bij Coverlab kan je ook grote hoeveelheden covers bestellen. Kijk dan op de webcam cover bedrukken pagina.

meer coverlab

werken bij Coverlab

wil je niets missen?

schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digital security, nieuwe producten en de laatste aanbiedingen.